Știri și evenimente

Inchidere strada

"Calea de acces e inchisa de la intersectia cu Cetatii, pana la Pensiunea Maria, langa Biserica. Dinspre Eroilor e permis accesul doar al riveranilor.
Asadar, atentie, pe Ioan Rusu nu se poate intra dinspre Eroilor, pentru a ajunge in Cetatii.
Posibil ca lucrarea sa se finalizeze la noapte, daca nu, cel tarziu maine, vineri, pana la ora 08.00.
Pentru moment lasam la o parte faptul ca CASSA ne anunta ca cere acordul JOI la ora 14.49, ca de joi, de la ora 12 !!!! sa inchida o strada din Floresti. Pentru moment, intrucat acum e important ca lucrarea sa se finalizeze !" - Horia Petru Șulea, primarul comunei Florești.

Achitarea taxei de salubritate

Incepand de astazi se poate achita taxa de salubritate aferenta perioadei 24 noiembrie 2018 - 23 mai 2019. Fiind constransi si de exercitiul bugetar anual si de anul fiscal, initial, plata se va face pentru perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2018, urmand ca din primele zile lucratoare ale anului viitor sa se...

Amenzi de 160.000 lei pentru cei ce nu și-au depus declarațiile reale de salubritate

În perioada septembrie - noiembrie 2018, Direcția Poliția Locală Florești a aplicat sancțiuni în valoare de 160.000 lei cetățenilor care nu și-au făcut declarația de salubritate, deși au beneficiat de serviciul de salubritate.

Conform HCL 21/2017 privind ...

Informare modificare grafic de colectare a deseurilor

Operatorul de salubritate SC Strict Prest ne informează privind modificarea graficului de colectare al deşeurilor menajere pe raza comunei Floreşti ,dupa cum urmează ː
Activitatea de colectare a deşeului menajer -Sector case (zilele marţi si miercuri ) , din 25 si 26 Decembrie 2018 ,respectiv 1 si 2 ianuarie 2019, se va realiza în data de 23 si 30 Decembrie 2018.

Anunt Compania de Apa Somes S.A.

Prin adresele nr. 1125/DG/SRAC /14.12.2018 şi
1126/DG/SRAC/14.12.2018 ,

 

Compania de Apă Someş S.A. ne informează cu privire la întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.12.2018 între orele 10:00-14:00 la consumatorii din perimetrul următoarelor strazi:
Eroilor,
Dumitru Mocanu,
Dumitru Tăuţan,
Cartierul Terra,
Şesul de Sus,
Uruşagului,
Porii,
Catanelor,
Cartierul ANL,
Stejarului,
Teilor,
Fagului,
Salcâmului,
Alexandru cel Mare,
datorită unor lucrări de modernizare la reţeaua de alimentare cu apă potabilă.

 

Totodată, în aceeaşi perioadă, datorită unor lucrări la reţeaua de energie electrică va fi afectată staţia de pompare apă potabilă şi implicit reţeaua de alimentare cu apă care deserveşte consumatorii de pe străzile:
Florilor,
Ioan Rus,
Cetăţii-partial,
Ioachim Olteanu,
Sub Cetate,
Abatorului,
Tăuţiului,
Muncitorilor,
Drumul Tauţiului -parţial.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!

 

ANUNȚ IMPORTANT

VIZA ANUALĂ

pentru AUTORIZAȚII DE MEDIU si AUTORIZAȚII INTEGRATE DE MEDIU

 

Convocator 12 decembrie 2018

Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 12 decembrie 2018, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinii de zi :

Mos Nicolae vine in satul lui Mos Craciun - Floresti

Astazi, in Satul lui Mos Craciun de pe str. Tautiului, sunt asteptati toti copiii. Tocmai ce am aflat ca Mos Nicolae va poposi prin Floresti cu sacul plin de dulciuri si s-a pregatit pentru cei mici cu multe activitati care sa ii binedispuna. Acestea vor avea loc in casa lui Mos Craciun. Nici vorba ca Satul Lui Mos Craciun din Floresti s-a inchis, atata tot ca am intrat in “etapa a doua” a sa, si are loc o repozitionare a casutelor.

Anunt Compania de Apa Somes S.A.

Prin adresa nr. 1083/DG/SRAC/04.12.2018,

Compania de Apă Someș S.A. ne informează cu privire la întreruperea furnizării apei potabile la consumatorii din perimetrul localităților: Luna de Sus, Săvădisla, Stolna, Vlaha, Finișel, în data de: 05.12.2018, între orele 12.00-22.00, datorită unor lucrări programate la conducta de alimentare cu apă potabilă.

Anunt compania de apa

Datorita unor lucrari programate la reteaua de alimentare cu apa potabila, in data de 4 decembrie de la ora 12.00 la ora 22.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile din perimetrul urmatoarelor localitati:

Localitatea Luna de Sus

Localitatea Savadisla

Localitatea Stolna

Localitatea Vlaha

Localitatea Finisel

 

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Înapoi
Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK