Știri și evenimente

Precizări legate de taxa de acces auto tonaj mare pe drumurile publice

Întrucât în ultima perioadă constat o serie de nelămuriri legate de circulația mașinilor de mare tonaj în UAT Florești, iată câteva precizări:

Adevărul despre „Drum de legatură varianta sud, comuna Floreşti, judeţul Cluj”

Adevărul despre „Drum de legatură varianta sud, comuna Floreşti, judeţul Cluj”

Legat de o recentă decizie a Justiției raportată la „Drum de legatură varianta sud, comuna Floreşti, judeţul Cluj”, iată o scurtă sinteză a situației și două mențiuni importante.

Buletin informativ ISU

Buletin informativ ISU

Apel către cetățeni pentru a renunța la igenizarea terenurilor prin incendiere. 

 

Pompierii militari au intervenit in ultima săptămână pentru a stinge peste 20 de incendii de vegetație uscată, adică jumătate din totalul incendiilor de acest fel, înregistrare de la începutul anului. 

 

Continuarea în atașament. 

 

Vă mulțumim!  

ANUNȚ PRIVIND MĂSURILE DE PREVENIRE A RASPȂNDIRII VIRUSULUI PPA

 Având în vedere varful de sezon al raspândirii virusului PPA, vă aducem la cunoştinţă o serie de măsuri de prevenire a acestuia ,conform prevederilor Hotărârii CNSSU nr. 3/01.08.2018:

 

Agenţilor economici -Prevenirea răspândirii virusului PPA prin mijloace de transport ː

 

-Toate maşinile agricole , combinele ,tractoarele, vor fi dezinfectate de către proprietar /utilizator la ieşirile din tarlale.

 -Toate maşinile /vehiculele hipo folosite la încarcarea furajelor sau legumelor vor fi dezinfectate la ieşirea de pe terenul agricol.

 -Toate maşinile/vehiculele hipo folosite la exploatarea pădurilor aflate în zonele incluse în Partea  III a Deciziei 709/2014/UE, vor fi dezinfectate pentru a preveni raspandirea virusului,

 -Dezinfecţia mijloacelor de transport   se va efectua de către personal instruit, cu mijloace de dezinfectare portabile, ex ː vermorel, atomizoare,etc.

 

Gestionari fonduri cinegetice/vânatori -Eliminarea sursei virale reprezentată de carcasele mistreţilor morţi ː

 

- Intensificarea şi eliminarea carcaselor de mistreţi morţi.

- Miloacele de transport folosite pentru mistreţii vânaţi sau pentru mistreţii găsiţi morţi vor fi dezinfectate pentru a preveni răspândirea  virusului.

 

ANUNȚ PRIVIND MĂSURILE DE PREVENIRE A INFECȚIEI CU VIRUSUL WEST NILE

Având în vedere faptul că perioada iunie-noiembrie este considerată o perioadă cu risc crescut pentru infecția cu virusul West Nile, vă aducem la cunoștință o serie de măsuri de prevenire a infecției:

 

Convocator sedință extraordinara CL 4 iulie 2019

Convocator sedință extraordinara CL 4 iulie 2019

                                                                CONVOCATOR

 

Se convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 4 iulie  2019, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al  ordinii de zi :

 

 

Investitie de peste un milion de lei. Predare Ambulanta si autospeciala de pompieri catre ISU

Investitie de peste un milion de lei. Predare Ambulanta si autospeciala de pompieri catre ISU

Comunicat de presă

 

 

Primăria Florești finalizează o investiție de peste un milion de lei, realizată din fonduri proprii și fonduri europene. 

Este vorba despre achiziționarea și predarea către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Cluj a unei ambulanțe de prim-ajutor medical, dotată și echipată adecvat, precum și a unei autospeciale de stins incendii, dotată și echipată corespunzător. 

Ceremonia de predare-primire va avea loc vineri, 21 iunie 2019, începând cu ora 10.00, la stația ISU Florești, de pe strada Eroilor.  

 

Inregistrare video

INCHIDERE DRUMUL DE LEGĂTURĂ DE PE PARTEA DE NORD

INCHIDERE DRUMUL DE LEGĂTURĂ DE PE PARTEA DE NORD

Având în vedere desfășurarea competiției sportive Turul Ciclist al județului Cluj – Trofeul Ardealul Șosea, Cupa Națională de seniori șosea – Etapa a III, concursuri înscrise în calendarul oficial al federației Române de Ciclism, joi, 20 iunie, între orele 8.30 – 12.30, DRUMUL DE LEGĂTURĂ DE PE PARTEA DE NORD (cel spre Grigorescu) va fi închis traficului auto.

Rugăm participanții la trafic să evite zona, să respecte indicațiile polițiștilor locali și ale polițiștilor din cadrul IPJ Cluj. 

 

 

Primăria Florești,

Cabinet Primar Horia Petru ȘULEA

Convocator sedință CL 20 Iunie 2019

C O N V O C A T O R 

 

Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 20 iunie  2019, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al  ordinii de zi :

 

1. Proiect de hotărâre  privind rectificarea bugetului local pe anul 2019.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de sistematizare rutieră a localității Florești.

3. Proiect de hotărâre. privind acordarea de ajutor financiar domnului Oneț Gabriel Ioan, domiciliat în comuna Florești, str. , str. Stejarului nr. 125-127, bl. A2, ap.33. 

Informare Compania de Apă

Informare Compania de Apă

INFORMARE

 

Prin adresa nr. 627/DG/SRAC/13.06.2019 , Compania de Apă Someş SA  ne informează cu privire la  întreruperea  furnizării cu apă potabilă   joi, 13 iunie 2019 între orele 07:00-16:00 la consumatorii din perimetrul următoarelor străziː

Localitatea Floreşti -strada Crişan,Tineretului şi Someşului parţial. 

Sediu nou Politia Locala Floresti

Sediu nou Politia Locala Floresti

Direcția Poliția Locală Florești are un nou sediu. Acesta se află pe strada I Rusu, fiind vorba de clădirea din fața noii grădinițe. Întreaga activitate cu publicul a Poliției Locale Florești se desfășoară în imobilul menționat mai sus.

Lista secțiilor de votare - UAT Florești

Lista secțiilor de votare - UAT Florești

Lista secțiilor de votare de pe raza Comunei Florești o regăsiți în link-ul de mai jos: 

 

https://www.floresticluj.ro/pagina/sec-ii-de-votare-uat-flore-ti-mai-2019

Înapoi
Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți Secții de vot UAT FLOREȘTI

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK