Comunicat CTP SA Cluj
2019-04-01 13:03:37

Comunicat CTP SA Cluj

La aceasta actiune au parrticipat un efectiv de 14 controlori de bilete coordonat de seful compartimentului Floriciu Ioan si seful de coloana Baciu Sorin.  Controalele au fost structurate si desfasurate in deplasare pe axele mediane, pe toate liniile, dinspre capat de linie spre strada Avram Iancu. Totodata a fost verificata si iesirea din comuna Floresti in statia Metro.

Pe durata acestei actiuni au fost depistati si sanctionati un numar de 53 de calatori fraudulosi.

A fost inregistrat un singur incident in statia Metro cand un contravenient a refuzat sa coboare din autobuzul cu numar invetar 705. Acesta a fost coborat de seful compartimentului si ulterior a achitat contravaloarea biletului de suprataxa. Autobuzul cu numar inventar 705 a stationat in statia Metro timp de maxim 2 minute (Conform datelor GPS, autobuz 705: ora plecare din statia  Auto Transilvania 05:38, plecare statia Metro 05:40, ora plecare statia Polus Center 05:43).

CTP SA isi cere scuze publicului calator de buna credinta, pentru disconfortul creat. Din respect pentru majoritatea calatorilor care achita contravaloarea serviciului prestat, CTP SA este obligata sa organizeze aceste actiuni care au ca scop reducerea calatoriilor frauduloase.

Va multumim pentru intelegere.

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți Secții de vot UAT FLOREȘTI

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK