Achitarea taxei de salubritate
2018-12-20 18:11:11

Incepand de astazi se poate achita taxa de salubritate aferenta perioadei 24 noiembrie 2018 - 23 mai 2019. Fiind constransi si de exercitiul bugetar anual si de anul fiscal, initial, plata se va face pentru perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2018, urmand ca din primele zile lucratoare ale anului viitor sa se achite pentru restul perioadei amintite.


TAXA DE SALUBRITATE PENTRU PERSOANELE FIZICE DE 8,4 LEI/PERSOANA/LUNA.


CONCRET, pentru o persoana, ANUL ACESTA SE VA PLATI 10,36 lei, iar apoi 39,83 lei (cu posibila variatie aferenta modului de calcul la 1 sau 2 zecimale).
Modul de calcul este aferent fractiilor zile ale lunii.


Modalitatea de plată este aceeași ca și până acum, adică una din variantele de mai jos:
ÎN NUMERAR - ghișeul Direcției Economice, Birou Taxe și Impozite, Caseria Comunei Floresti situata pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Florești (Caserie, parter - orarul fiind disponibil pe pagina de Internet a Primăriei)
ONLINE - via ghiseul.ro / Plata fără autentificare - se alege opțiunea „Plata fara autentificare" / Plata cu autentificare - se alege opțiunea „Plata cu autentificare" în cazul în care se deține un cont de acces pentru
PRIN MANDAT POȘTAL SAU ORDIN DE PLATĂ - beneficiar Comuna Florești, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.


Nu mai este nevoie de depunerea unei noi Declarații, exceptând cazul în care situația (numărul de persoane) s-a modificat. În acest ultim caz se va depune o Declarație rectificativă.


Floreștenii (persoane fizice și juridice - proprietari de imobile) care până acum nu au depus Declarația privind numărul de persoane sunt invitatți la sediul Primăriei Florești, parter / Registratură pentru a completa / depune declarația. (Declarația se poate completa și trimite și via mail, pe adresa salubritate@floresticluj.ro, fiind nevoie și de o copie după actul de identitate, respectiv Certificat Înregistrare la persoanele juridice).

 

Model declaratie... aici

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK