Convocator sedință CL 18 Aprilie 2019
2019-04-11 00:00:00

 

Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 18 aprilie  2019, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al  ordinii de zi :


1. Proiect de hotărâre privind aprobarea  bugetului local pe anul 2019. 

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții ” Locuri de joacă Florești ”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiții ” Iluminat public Drum de legătură varianta SUD ”.4. Proiect de hotărâre privind darea în concesiune către Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a bunurilor aflate în domeniul privat al municipiului Cluj-Napoca ce fac parte din investiția ” Înnoirea flotei de transport în comun în mun. Cluj-Napoca prin achiziționarea de autobuze electrice. 

5. Proiect de hotărâre privind ajustarea prețului contractului de lucrări nr. 34720/19.11.2014, având ca obiect „Proiectare și lucrări de construire școală P+2E în Cetatea Fetei comuna Florești”

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de sistematizare rutieră a localității Florești.

7. Proiect de hotărâre privind  modificarea anexei nr. 1 a H.C.L nr. 112/2009 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea și executarea Serviciului public de transport în regim taxi, modificată și completată prin H.C.L. nr. 144/2010.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării a două drumuri de interes local, înscrierea în inventarul public al comunei Florești și acordarea de denumiri stradale.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei cu solicitanţii care au acces la locuinţe pentru tineri destinate închirierii şi cele cu privire la stabilirea ordinii de prioritate în solutionarea cererilor - sesiunea ianuarie  2019.

10. Proiect de hotărâre privind poziția procesuală a comunei Florești în dosarul nr.1785/211 /2018 al Judecătoriei Cluj-Napoca. 

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z.  -  CONSTRUIRE ANSAMBLU DE CONSTRUCȚII CU FUNCȚIUNI MIXTE, EXTINDERE REȚELE, AMENAJĂRI EXTERIOARE ȘI ACCESE”, situate în localitatea Florești,  str. AVRAM IANCU, F.N. având ca beneficiar pe SC NEON LIGHTING SRL.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 4 LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+3E+M, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea  FLOREȘTI, strada TINERETULUI, NR. 20-22, având ca beneficiari pe FOITOȘ MARIUS-DAN, FOITOȘ SIMION, FOITOȘ LENUȚA, BOCA POMPEI, BOCA ANA.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE HALĂ DE DEPOZITARE P, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” , situată în localitatea  LUNA DE SUS, F.N., având ca beneficiar pe SC SAVA LOGISTIC SRL.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE DOUĂ IMOBILE CU FUNCȚIUNI MIXTE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+D+P+3E, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea  Florești,  str. STEJARULUI, F.N. având ca beneficiari pe SC TENANGO SRL și SC BIA GABI CONSTRUCT SRL.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE HALĂ DE DEPOZITARE P, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” –, situată în localitatea  FLOREŞTI - DN1 E 60 KM490+13, având ca beneficiar SC PARK LOGISTIC XXL SRL .

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.Z. PENTRU CONSTRUIRE 3 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLŢIME P+3E+Er, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI – COMUNA FLOREŞTI – STRADA ŞESUL DE SUS FN, BENEFICIAR SC AUTO SERVICE FKD SRL şi asociaţii.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE UN IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE, CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E+Er, DOUĂ IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E+Er, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” sat FLOREȘTI, strada TEILOR, F.N. având ca beneficiari pe SC CATERING IONYSS ART SRL.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE 3 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+3E+ER ȘI 1 IMOBIL CLĂDIRE MIXTĂ, SERVICII ȘI COMERȚ CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+E+ER, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești,  str. FLORILOR, F.N., beneficiar SC BRIOTEX IMPEX SRL .

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” , situat în localitatea Florești, str. FAGULUI, F.N., beneficiar SC DENYS ESTATE SRL.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești,  str. Iazului, F.N., beneficiari Marc Mihai Florin și Marc Lorena- Mihaela. 

21. Diverse.

 

 

                                                                                          PRIMAR,   

                                                                                     Şulea Horia - Petru 

 

Fișiere atașate

Înapoi


Plateste taxele si impozitele prin serviciul www.ghiseul.ro
Transport Public Galerie Foto Carte de oaspeți Secții de vot UAT FLOREȘTI

Cont GHISEUL.RO

Pentru autentificarea initiala in contul ghiseul.ro, va rugam sa completati formularul atasat AICI si sa-l trimiteti la adresa de email: plationline@floresticluj.ro

 

Newsletter

OK